all natural restaurant &
wine bar for lunch and dinner

Bij Camionette willen we jullie kennis laten maken met de plantbased keuken en dat op een elegante, creatieve, funky manier.

Zowel ‘s middags als ‘s avonds kan je bij ons een reeks verfijnde gerechtjes proeven en sharen. Onze gepassioneerde jonge chefs werken met verse, biologische, lokale producten en creëren zo keer op keer een uitdagend en afwisselend menu.

Door de jaren heen hebben we een zorgvuldige selectie van leveranciers bij elkaar gezocht, waar we heel nauw mee samenwerken. We zijn dan ook trots op de kwaliteit die we bieden en het verhaal dat we hiermee brengen. Ook in onze wijnbar werken we met natuurlijke, biologische en seizoensgebonden producten.

Natuurwijn is voor ons the only way to go en we serveren jullie dan ook een selectie waar we 100% achter staan. Onze cocktails en ons non-alcoholisch aanbod krijgen dezelfde aandacht.

Bij Camionette doorbreken we het beeld dat enkel traditioneel tafelen onder fine dining geplaatst kan worden. We nemen jullie mee in ons verhaal en in ons enthousiasme en moedigen jullie aan om te genieten met de voetjes onder tafel, terwijl de muziek gezellig luid staat.

Bij de Chefs choice kunnen jullie gedurende drie uur genieten van zes gangen. Tijdens de lunch nemen we ruim een uur de tijd voor jullie.

Chef’s choice €65 pp
Lunchmenu €42 pp

Seasonal dishes

We werken met een seizoensgebonden menu van de chef dat regelmatig wijzigt. Onze chef’s choice menu en lunchmenu bestaan uit elegante plant based gerechten om te delen. Kom je liever gewoon wat drinken, dat kan ik onze wijnbar. Hiervoor reserveren is niet nodig.

Chef’s choice € 65 pp
Lunchmenu € 42 pp

LOOKING FOR THE PERFECT GIFT?

WE GOT YOU