HOW IT STARTED

Een goeie tien jaar geleden intussen, leerden Boqion en ik (Camille) elkaar kennen in de horeca. Het duurde niet lang voor we beste vriendinnen werden, we overal samen te vinden waren en we als duo menig adresjes uittesten om daarna te brainstormen over hoe óns concept eruit zou zien. Na een jaar reizen, zowel samen als apart, begonnen we onze plannen concreet te maken. Niet veel later, in februari 2019, was CAMION een feit. De naam is ‘vanzelfsprekend’ een samensmelting van Camille & Boqion.

Wat initieel een lunch- en aperobar zou worden, voor - we zien wel hoe lang - draaide al snel uit op een volwaardig restaurant. We werkten met hart en ziel ons niveau in een speedtempo naar boven.

Wat begon als een zaak die gedragen werd door twee jonge vriendinnen, is vandaag een bedrijvige onderneming waarin we ons omringen door een ongelofelijk hecht team. Elk individu, zowel in de keuken als in de zaal, is voor ons onmisbaar geworden. Camion is veel meer geworden dan enkel Camille en Boqion.

Camion is vandaag voor ons zó veel meer dan één van de vele horecazaken in Antwerpen. Het is een project waarin dagelijks met grote passie aan een verhaal wordt gewerkt. Twee locaties en twee verschillende concepten, maar met één gemeenschappelijk doel; een ervaring brengen die klopt, van het begin tot het einde. Volledig plantaardig, zonder dat je ook maar één moment het gevoel hebt dat je aan iets moet inboeten.